Vind de beste warmtepompspecialist in Genk

Kom gemakkelijk en snel in contact met warmtepompspecialiten uit Genk en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Installateurs van warmtepompen Genk

Top 18 installateurs van warmtepompen in Genk

Compleet overzicht van alle installateurs van warmtepompen in Genk en omgeving

Gratis offertes vergelijken Bespaar tot 40% door te vergelijken!

In Genk zijn 18 installateurs van warmtepompen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle warmtepomp installateurs uit Genk en omgeving. Iedere specialist heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties.

Warmtepomp Genk

Een warmtepomp haalt energie uit het grondwater, de lucht of bodem en zet dit om in bruikbare energie. De hybryde-, elektrische- en ventilatiewarmtepomp zijn de meest voorkomende warmtepompen. Een installateur adviseert welke pomp in jouw geval geschikt is en zorgt voor vakkundige installatie, onderhoud en reparatie. Op Warmtepomp Gids vind je altijd een geschikte installateur voor warmtepompen uit Genk en omgeving.

Over Genk

Genk is een plaats in de provincie Limburg en telt in totaal 66110 inwoners, verdeeld over 26713 huishoudens. Per 3339 huishoudens is er 1 warmtepomp installateur beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk gratis warmtepomp installateurs uit Genk en omgeving.

Gratis warmtepomp offertes vergelijken?

Overzicht van de top 18 installateurs van warmtepompen in Genk en omgeving

Vind een warmtepomp installateur bij jou in de buurt