Home » Wie zijn wij

Over Warmtepompgids.be

Op Warmtepompgids.be vind je een handig overzicht van alle warmtepomp installateurs in Vlaanderen. Deze website is opgericht om de zoektocht naar een installateur eenvoudiger te maken. Je vindt de overzichten van installateurs opgedeeld per provincie en per plaats. Tegelijkertijd zijn wij een schakel tussen bedrijf en warmtepomp installateur, en vergroten wij de online vindbaarheid van lokale bedrijven.

1060+ warmtepomp installateurs


Meer dan 1066 bedrijven op Warmtepompgids.be

2.500 + offerteaanvragen


Al meer dan 2.500 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertes!

Een team met 10+ jaar ervaring


Een team met al meer dan 10 jaar ervaring in de brancheHoe werkt onze offerteservice?

We begrijpen dat de zoektocht naar een warmtepomp installateur niet altijd makkelijk is. Daarom kun je via onze gratis offerteservice offertes van warmtepomp installateurs bij jou in de regio aanvragen. Lees hieronder hoe onze offerteservice in zijn werk gaat!


  • Stap 1: Via het offerteformulier vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in; dit maakt het voor ons serviceteam makkelijker om je te koppelen aan de juiste warmtepomp installateurs.
  • Stap 2: Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 gratis offertes van warmtepomp installateurs bij jou in de regio.
  • Stap 3: Nu is het tijd om de offertes met elkaar te vergelijken: let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden. Zo kun je een goede keuze maken gebaseerd op de prijs-kwaliteit van de installateur. Zit er geen passende warmtepomp installateur voor je bij? Geen zorgen, je aanvraag is geheel vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast!
  • Stap 4: Zodra je voor een warmtepomp installateur hebt gekozen, maken jullie samen een afspraak voor het installeren van de warmtepomp. Zo ben jij klaar voor een duurzaam verwarmen!

Gratis offertes vergelijken!

Wie zijn wij?

Warmtepompgids.be is in 2020 opgericht. Het laten installeren van een warmtepomp is een steeds groter wordend thema in de maatschappij. Om de zoektocht naar een warmtepomp installateur eenvoudiger te maken, hebben wij alle installateurs in Vlaanderen in deze bedrijvengids verzameld.

Dankzij het offerteformulier komt de websitebezoeker eenvoudig en snel in contact met warmtepomp installateurs in de regio. Wij zijn ook de schakel tussen bedrijf en klant: bedrijven kunnen zich bij ons aanmelden om de leads te ontvangen. Zo nemen wij het werven van klanten uit handen.

Tot slot vergroten wij ook de online vindbaarheid van lokale warmtepomp installateurs door een vermelding op onze website. Ben jij een warmtepomp installateur en wil jij ook een gratis vermelding op onze website, of wil je leads ontvangen? Op de pagina Bedrijf aanmelden vind je meer informatie.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over warmtepompen.

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar de beste installateur zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen.

De online vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale warmtepomp installateurs vergroten.

Het team van Warmtepompgids.be

Het team achter Warmtepompgids.be bestaat uit de redactie en het serviceteam. De redactie is verantwoordelijk voor de informatie op de website, welk afkomstig is uit eigen (online) onderzoek en contact met installateurs. Dankzij de jarenlange ervaring van onze redactie in de branche, weten zij als geen ander naar welke informatie de bezoeker op zoek is.

De bedrijven in deze bedrijvengids worden handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Het kan dus gebeuren dat niet ieder bedrijf in de gids te vinden is. Daarnaast zorgt het serviceteam voor het verwerken van de offerteaanvragen en staan zij voor je klaar om vragen te beantwoorden.


Contact met ons opnemen

  • Heb je nog vragen of hulp nodig bij je offerteaanvraag? Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.
  • Ben je particulier? Kijk dan eens op onze pagina met Veelgestelde vragen voor particulieren. Misschien is je vraag al beantwoord!
  • Ook voor bedrijven is er een Veelgestelde vragen pagina, met antwoord op de vragen die bij ons vaak voorbij komen.
  • Ben je op zoek naar een warmtepomp installateur? Vul dan het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend maximaal 5 offertes van warmtepomp installateurs bij jou in de regio.
  • Ben je een installatiebedrijf voor warmtepompen en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de pagina Bedrijf aanmelden.